Gøre nu eller udsætte når Visa/Dankortet udskiftes

Avisen – dvs. Berlingske – har denne råkolde lørdag en artikel om, at et meget stort antal Visa/Dankort skal udskiftes i indeværende år.

Det er der ikke så meget mystik i, det fremgår jo af kortet, hvornår det udløber.

Det har ingen betydning for betalingaftaler, der er knyttet til kontonummeret, men det har for aftaler, der er knyttet til kortnummeret, idet dette ændres.

Det meget gode eksempel avisen omtaler, er den forventning Storebæltsforbindelsen har om det bøvl, der vil opstår, når de mange brobizz-ejere, der har tilknyttet brobizzen til kortnummeret, har glemt at ændre dette – hvorved de naturligvis oplever at bommen ikke går op. Velsagtens til deres store forundring – og til irritation for bilister, der må vente på klar bane.

Det fremgår af artiklen, at der sendes brev ud til kunderne om at huske at foretage ændringen, men det anføres også at Storebælt har erfaring for, at mange lægger brevet til side, hvis man ikke skal over broen lige med det samme. Og så går det man skal gøre let i glemmebogen.

Hvad plejer du gøre? Udsætter du typisk eller gør du sådanne ting med det samme?

Det er en god ide at gøre det med det samme når det nye kort kommer, men det er også en god idé at forberede sig, idet en liste over steder hvor kortnummeret er knyttet til kommende betalinger, kan være nok så nyttig at have udarbejdet, så den er klar den dag det nye kort kommer.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Udskiftning af Visa/Dankort i 2012 « Kort og godt - marts 31, 2012

    […] således at betalinger, hvor kortnummeret bruges, stadig er mulige at gennemføre. Læs mere om udskiftning af Visa/Dankort. Share this:EmailFacebook Verdens gang    Hundekurv i Flensborg […]

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes