Autotog eller biltog gennem Europa

Hvordan mon det er at køre bilen op på et tog og lade jernbanen transportere den og passagererne ned gennem Europa?

Tanken om at gøre det har ofte været tilstede, men hidtil er beslutningen ikke taget. Er du mere handlekraftig end jeg, kan det være en god idé at se på de tyske jernbaners side om autotog på dansk:

www.dbautozug.dk

2 Responses to Autotog eller biltog gennem Europa

 1. Henrik Blunck november 26, 2009 at 7:13 am #

  Vi tog rent faktisk toget Hamborg-Lörrach, og benyttede os af biltoget. Super-smart system hvor du kører bilen ombord, og derefter kan slappe af sammen med familien altimens du sparer en masse kilometers kørsel.

  Du ankommer næsten morgen veludhvilet, og har sparet ca. 900 km. Slet ikke så tosset, faktisk. 🙂

  Du kan læse beskrivelsen herfra: http://www.blunck.dk/blog/2009/09/08/arets-frankrigstur-sidste-del/

 2. Rita Holm april 12, 2011 at 10:56 am #

  Søndag den 6 marts tog vi med biltoget til Narbonne. Vi fik besked på at tage en kupe, da vi havde hund med. Vi havde set de fine kupeer man annoncerer med og glæde3de os. Men kupeen var så horribel at vi aldrig vil køre med autotoget igen. Vi fik anvist palds på 1½ m2. der var tre stivryggede stolesæde, et bord, der hang på væggen og skulle tages ned og hænges på en dør.Med en mellemstor hund var der ingen plads. Vi sad i otte stive timer på en plads der var mindre en flysæder. Flysæder kan vippes ttilbage, men disse var hård og stive uden mulighed for at skifte stilling. Vi kørte kl 14 og kl 10 blev sæderne omdannet til soveplads, der var udmærket. Men vi fik besked på at der var pauser undervejs til at lufte hund, det varede i 5 min. så blev vi kaldt ind tiltrods for at vi tit ventede 20-30m på en station. Daq vi ville have lidt mad til aften, var køkkenet brudt sammen og det fine menukort, der findes på hjemmesiden var slet ikke tilstede i spisevognen. så vi havde en frustreret hund og ingen mad, samt en kupeen man absolut ikke kan byde modrene mennesker. Det var ikke kun os der lavede vrøvl under turen.- Det kunne være så godt, men vi gør det aldrig igen, vi kørte hele vejen hjem fra Spanien.
  venlig hilsen fra en meget skuffet passagerer Rita Holm

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes