Vinglas

Vin kan man naturligvis drikkes af øl- eller vandglas. Eller af alle mulige andre slags glas for den sags skyld.

Vin kan naturligvis også drikkes af gode vinglas dvs. vinglas der er fremstillet på grundlag af overvejelser om, hvorledes vin kommer til sin ret – og ikke af vinglas der er beregnet til at tage sig ud. De hører til i første kategori.

Her nævnes to glasfabrikker der laver vinglas der fremmer vinoplevelsen.

I Kufstein finder man Riedel. Fabriksudsalget er let at finde, når man forlader motorvejen ved Kufstein Syd – der viser sig skilte der peger mod “Glashütte”. Glassene er ikke billige, men på stedet kan man købe 2. sortering, hvis man vil spare lidt på €erne.

Her er Riedels hjemmeside.

Spiegelau er en gammel sydtysk glasfabrik, der laver gode vinglas – fabrikken har en dansk hjemmeside.

Her er Spiegelaus hjemmeside.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes