Dansk Vandrelaug

Når der er skrevet hele to poster om danske bjerge på denne blog, er der god grund til at følge dette op med en henvisning til Dansk Vandrelaug.

Denne glimrende forening tilbyder mange forskellige ting og sager, herunder et godt medlemsblad, der udkommer 6 gange om året. Der er artikler om bedrifterne til fods fra ind- og udland, og en oversigt over den kommende periodes muligheder for oplevelser.

Der er ingen grund til at vente med at melde sig ind til man bliver 64 år, som jeg gjorde. Gør det allerede som ung – måske er det ligefrem en ide at tage teenagerne med på fortur, men måske er de yngre børn endnu mere interesserede.

At skabe en livslang interesse for at vandre er ikke det værste man kan gøre for sine børn.

DVL har følgende hjemmeside:

www.dvl.dk

,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes