Arbejdsrelateret stress

Hvis emnet arbejdsrelateret stress og hvad man kan gøre ved det, har din interesse – af den ene eller anden grund – findes en interessant artikel herom i Psykolog Nyt 18, 2008, Kognitiv gruppebehandling af stress.

Artiklen er interessant fordi den informerer om et forskningsprojekt med udgangspunkt i konkret behandling af personer med arbejdsrelateret stress – og der forekommer at være god inspiration at hente, også for personer, der plages af den type stress, eller måske er ved at blive plaget.

Artiklen kan findes i Psykolog Nyt her:

www.danskpsykologforening.dk

,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Arbejdsrelateret stress i 1999 og 2008 | Viden om - psykologisk set - oktober 20, 2008

    […] Der er i øvrigt en artikel om behandling af arbejdsrelateret stress i Psykolog Nyt 18, 2008. Se omtale på bloggen Tips og ideer. […]

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes