Lederkommunikation

Anne Katrine Lund har skrevet en bog om lederkommunikation: “Lad gå videre – bedre strategisk lederkommunikation“.

Hvis emnet er blandt dine interesseområder, tyder det på, at denne bog vil være interessant for dig.

Grunden er den, at Markus Bjørn Kraft i sin anmeldelse i Berlingske 17. september 2008 gav bogen 6 stjerner af 6 mulige. Han bemærkede at det var første gang det var sket i de efterhånden mange år han havde anmeldt bøger. Det kunne derfor tyde på at bogen er et vigtigt bidrag til forståelsen af den vægtige ledelsesdisciplin lederkommunikation.

Det gælder bl.a. også fordi man aldrig skal glemme, at det er ikke kommunikationen fra afsenderen der er realiteten, men derimod den måde det kommuikerede opfattes på, når det har været igennem modtagerens livserfaring.

Bogen er på 164 sider, koster 249 kr. og er udgivet af Gyldendal Business. Den kan formentlig findes på

www.bogpriser.dk

, ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes