Familieferie i Østrig

Når jeg kører til Sorø, hvilket sker jævnligt, passerer jeg Osted mellem Roskilde og Ringsted.

I Osted holder en ejendomsmægler til. På hegnet mod bilisterne har han anbragt et (meget) hjemmelavet skilt, men græsset gror så uhæmmet i Osted, at man ikke så godt kan se den netadresse de forbipasserende opfordres til at besøge.

Det vil jeg derfor gerne hjælpe den gode ejendomsmægler med, hvorfor jeg her iler med at bringe adressen, som jeg i øvrigt intet kender til. Men det ser ud til at der er muligheder for storfamilier der måtte have en lyst til at tage på vinterferie eller vandreferie i Østrig. Nærmere betegnet i Flachau. Det ser ikke ud til at sommerlinket virker – trist.

Se derfor på

www.alpehytten.dk

No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes