Velkommen til tips og ideer

Velkommen til Tips og ideer.

Når tips af forskellig art modtages, er min erfaring, at jeg ser dem igennem og udvælger dem jeg gerne vil se nærmere på.

På denne blog er det tanken at give tips og ideer om emner der tænkes at kunne have interesse for andre.

Det er ligeledes tanken at informere om at der er nye tips og ideer pr. email. Foreløbig vil det ske via mit nyhedsbrev, som du er velkommen til at melde dig til (belønningen er et minikursus om beslutninger!), og det sker indtil videre lettest nederst på min almindelige hjemmeside.

One Response to Velkommen til tips og ideer

  1. Mr WordPress juni 13, 2008 at 1:17 pm #

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes